al contingut a la navegació Informació de contacte

NOTÍCIES

5 DE SETEMBRE - NOVA DATA PEL CONCURS DE PINTURA RÀPIDA DE VILANOVA DE SEGRIÀ.

5 DE SETEMBRE - NOVA DATA PEL CONCURS DE PINTURA RÀPIDA DE VILANOVA DE SEGRIÀ.

Atès que la situació pandèmica que va provocar la suspensió de la Festa Major i per tant l’ajornament de tots els actes, ja ha millorat; Per la present, ens complau comunicar-vos que la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova de Segrià, ha acordat tornar a convocar el « PRIMER CONCURS DE PINTURA RÀPIDA DE VILANOVA DE SEGRIÀ,» el proper dia 5 de setembre. Més endavant us anirem ampliant la informació!! RECORDEU 5 DE SETEMBRE A PARTIR DE LES 10:00 DEL MATÍ ALS CARRERS DEL NOSTRE POBLE.

NIT A LA FRESCA AMB DE LA TORRE!!! DIJOUS DIA 26 A LES 22:30 AL POLIESPORTIU

NIT A LA FRESCA AMB DE LA TORRE!!! DIJOUS DIA 26 A LES 22:30 AL POLIESPORTIU

Darrera NIT A LA FRESCA del mes d’agost amb el grup de versions DE LA TORRE!!!! Amb el seu ROCK DE BANCAL, ens faran passar una estona molt agradable!!! Recordeu, DIJOUS DIA 26, 22:30h, al poliesportiu!!! Us hi esperem!! @delatorrerockdebancal Us recordem també que caldrà accedir esglaonadament, que els grups bombolla no poden ser superiors a 10, i que al recinte del poliesportiu serà obligatori l’ús de mascareta. Gràcies per avançat !

EL PLE DE L'AJUNTAMENT APROVA INICIALMENT L'OCUPACIÓ DIRECTA D'UN SOLAR

EL PLE DE L'AJUNTAMENT APROVA INICIALMENT L'OCUPACIÓ DIRECTA D'UN SOLAR

Divendres va sortir publicat al BOP l’anunci relatiu a l’aprovació inicial de l’ocupació directa d’aquest solar, conegut com a “PATI DE LA TIANA”. Per Acord del Ple, de data 16-8-2021, es va aprovar inicialment l’ocupació directa. A partir d’avui se sotmet a informació pública pel termini de 15 dies. Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat, en les dependències municipals, perquè es formulin les al·legacions que s’estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la Seu Electrònica d’aquest Ajuntament: (https://vilanovasegria.eadministracio.cat/board).

SUBHASTA D'UNA PARCEL·LA DEL SECÀ DEL MELÉ

SUBHASTA D'UNA PARCEL·LA DEL SECÀ DEL MELÉ

Del 16 d’agost, fins al 3 de setembre, podeu presentar les vostres ofertes. El pressupost base de licitació ascendeix a la quantia de 95.610,62 euros IVA inclòs, Tota la informació la podeu consultar en la nostra web: www.vilanovasegria.cat També seguint aquest link: https://www.vilanovasegria.cat/ajuntament/subhasta-parcel-la-seca-del-mele Per qualsevol dubte o aclariment, contacteu amb nosaltres!! #fempoble #femhojunts #vilanovahofarabe #femvilanova #ajuntamentvilanovasegria

NIT A LA FRESCA  AMB INGERTS DIJOUS 5 D'AGOST 2021

NIT A LA FRESCA AMB INGERTS DIJOUS 5 D'AGOST 2021

El dijous 5 d’agost us proposem una NIT A LA FRESCA amb el grup INGERTS, versionant el POP ROCK dels 80 i 90!!! Dijous dia 5 d’agost a les 22:00h al POLIESPORTIU !! Gaudim de l’estiu!!! Us hi esperem!!! Us recordem també que caldrà accedir esglaonadament, que els grups bombolla no poden ser superiors a 10, i que al recinte del poliesportiu serà obligatori l’ús de mascareta. Gràcies per avançat ! #fempoble #femhojunts #vilanovahofarabe #femvilanova #ajuntamentvilanovasegria

Document Actions