Sou a: Inici / Noticies

Noticies

Noticies del lloc
Licitació de les obres del projecte de "REHABILITACIÓ COOPERATIVA DEL CAMP"

Licitació de les obres del projecte de "REHABILITACIÓ COOPERATIVA DEL CAMP"

Per aquelles entitats i/o empreses interessades en aquest procediment el dia 11 de maig es va obrir el termini per tal de presentar les pliques sobre el "projecte bàsic i executiu de la rehabilitació de l'antiga Cooperativa del Camp - FASE I", el termini finalitzarà el 4 de juny de 2018. Podeu consultar tota la informació a banda d'altres lloc en l'enllaç que us facilitem al PERFIL DEL CONTRACTANT: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=searchCn&idCap=3041013

Licitació de les obres del projecte de "REHABILITACIÓ COOPERATIVA DEL CAMP" - Llegir Més

L'ajuntament de Vilanova obre la Preinscripció de la Llar d'Infants 2018-2019

L'ajuntament de Vilanova obre la Preinscripció de la Llar d'Infants 2018-2019

A partir del dia 14 de maig fins al 25 de maig, resta oberta la preinscripció de la llar d'infants "les caragolinetes". La documentació la podeu trobar, en aquesta pàgina web, clicant a l'apartat llar d'infants o bé a les oficines d'aquest ajuntament; Tanmateix, us oferim a través del portal Tràmits per Internet, opció instància genèrica que ens feu arribar la documentació per tal de realitzar la preinscripció si us és més fàcil FINALMENT DIR QUE EL DIA 17 DE LES 19:30 FINS A LES 20:30, DUREM A TERME LA JORNADA DE PORTES OBERTES.

L'ajuntament de Vilanova obre la Preinscripció de la Llar d'Infants 2018-2019 - Llegir Més

DIADA DE L'1 DE MAIG - FESTA DE LA CASSOLA

DIADA DE L'1 DE MAIG - FESTA DE LA CASSOLA

La Comissió de Festes Junt amb l'Ajuntament us proposem recuperar la trobada de germanor que significava per tot el poble la "festa de les cassoles". Com en els darrers anys es farà per colles per lo que cal comunicar a l'ajuntament ( per logística) si fareu colla i quants sereu El dinar serà , si el temps acompanya al C/ Pirineus a les 14:00h, tot rememorant aquesta festa on esperem que participeu. per aquells que vulgueu participar en la que fa l'ajuntament per qui no te colla, Els tiquets estaran al vostre abast a l'Ajuntament a partir de dilluns al preu de 11€ . NO espereu a l'últim moment per comunicar-ho; us hi esperem!!!

DIADA DE L'1 DE MAIG - FESTA DE LA CASSOLA - Llegir Més