Sou a: Inici / L’Ajuntament / Regidories i Departaments / Participació Ciutadana

Participació Ciutadana

La participació activa com a membres de una comunitat, és a dir, com a veïns el nostre poble està estructurada sobre la informació. Per tant, en aquest apartat podeu consultar  els butlletns amb la intenció d’anar posant sobre la taula els diferents temes que pensem que són de l’interès de tots.

Sobre els eixos d’una informació clara és cimenta la transparència de les gestions. Trobareu diferents articles que expliquen les opcions que s’han pres per tal de trobar la manera de respondre a les necessitats actuals de tota la comunitat.

Com vieu  teniu una pàgina web on podeu fer-nos arribar els vostres comentaris i opinions, a través de l’apartat de tràmits, us tornem a convidar a fer-ho per tal de que puguem estructurar les temes dels quals voleu rebre informació i així d’aquesta forma la participació dins la construcció del nostre poble es veurà enriquida amb la vostra aportació.

Finalment , sols dir que esperem que les informacions que oferim siguin del vostre interès i sobretot siguin útils ja que pretenen ser documents que millorin la comprensió de les diferents àrees de treball.

Identificació


Heu oblidat la contrasenya?