Festes

FESTA MAJOR:

Les festes Majors de Vilanova de Segrià són al voltant dels seus patrons: Sant Sebastià (20 de gener) i Nostra Senyora del Carme (16 de juliol).

La comissió de festes constituïda per totes les associacions confecciona un programa variat per  gaudir de la “festa” començant pel tradicional sopar popular i continuant amb la proclamació dels Pubills i totes  les activitats que s’elaboren per tal de que tots/es participem  i ens puguem divertir generant l’ambient d’agermanament propi de totes les festes que organitzem.

Val a dir que la col·laboració desinteressada de totes les associacions organitzant activitats va fer que aquesta fos especialment participativa i des de aquest portal us ho volem agrair, així com a tots aquells voluntaris o a aquells que en veure que calia heu donat un cop de ma per a que tot estès a punt. Moltíssimes Gràcies!!!

 

 

LA DIADA:  (11 de setembre)

Aprofitant que el dia 11  de setembre , diada de Catalunya, on es singularitzen els trets d’identitat del pobles Catalans, el consistori juntament amb l’entitat “La Caixa” i l’associació de pares i mares d’alumnes, varen aprofitar l’exposició que feien l’associació de dones l’Estel : sobre llocs d’arreu del món per exposar els dibuixos que varen fer els nens i nenes de Vilanova sobre un dels nostres símbols: l’Església. Amb aquest motiu s’ha confeccionat la tarja visa de Vilanova que va ser presentada aquest dia a tots els vilanovins/vilanovines.

Identificació


Heu oblidat la contrasenya?