al contingut a la navegació Informació de contacte

SAN JORDI 2020

Celebrem Sant Jordi. Aquest any ho farem des de casa i serà possible per la teva participació en aquestes propostes.

DIVENDRES 17 ABRIL 2020

PROPOSTES DE LA REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA PER SANT JORDI en confinament.

Benvolguts, benvolgudes, 

Tal i com es va proposar a la plataforma cultural de participació, tot fent una invitació a que elaboréssiu propostes per tal de dur la festivitat de Sant Jordi dins de l’estat d’alarma i per tant confinament, en endavant us fem a mans tot allò que s’ha anat recollint des del diferents sectors de població per tal de dur-lo a terme. 

Proposta 1.-  :

L’enregistrament d’un àudio o vídeo de com a molt 30 segons llegint  un conte, poesia, novel·la, i caldrà citar al final l’autor o autora i el títol, per tal de poder fer al final un vídeo recull per a fer-ho circular i publicar el dia de Sant Jordi amb tots els mitjans possibles a disposició de l’ajuntament.

Tanmanteix, si algú ho vol penjar a la seva xarxa personal ho podrà fer però fora interessant que fiqués es hastak: #santjordivilanova20

 

Proposta 2.- 

Molt adreçada als més menuts però oberta a tothom que vulgui participar la creació d’un punt del llibre. Amb el mateix termini diumenge . Per tal de seguir els mateixos criteris es recomana que les mesures siguin de 5 per 21 cm tot utilitzant la tècnica que es vulgui però amb el condicionant que ha de ser sobre la temàtica de Sant Jordi o bé Vilanova.

Aquestos es repartiran per tot el poble el dia de Sant Jordi.

S’hauran també de fer arribar a, joventut@vilanovasegria.cat i whassapp: 680314321. 

Proposta 3.- Guarnició de balcons amb roses, sota els lemes de:

SANT JORDI MÉS AMOR QUE MAI -  EL CAVALLER DE LA CUIRASSA ROVELLADA 

Es faran fotos per tal de poder fer un tour virtual pels balcons de Vilanova. 

Us proposem que d’això en doneu trasllat als vostres grups i així tenir la màxima difusió possible per fomentar la participació.

També us encoratgem a que si voleu ens feu arribar a través dels dos canals disponibles, com i de quina manera us agradaria participar.

 

Gràcies per avançat per la vostra col·laboració

 

REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

Document Actions